top of page

Horoscop 8 septembrie 2019

Berbec

Doar distractie se afla in jurul tau, numai tu te gandesti la viitor, la ce se va întampla cu viata ta.


Taur

Descoperi retete noi si esti curioasa sa le încerci.Clar vei invita si prietenii pentru a gusta si pentru a-ti spune parerea lor.


Gemeni

Te contrazici cu toata lumea dar din pacate nu ai deloc dreptate. Dar totusi esti incapatanat si continui sa iti sustii punctul de vedere.


Rac

Partenerul de viata are nevoie de încurajare si suport pentru ca persoane dragi lui trec prin momente grele. Încearca sa nu exagerezi atunci când îl ajuti sa treaca peste aceste momente.


Leu

Ai planuri sa iesi si sa nu ramai acasa cat mai mult timp, dar nu iese totul asa cum ti-ai dorit. Familia se bazeaz pe sprijinul tau.


Fecioara

De cand nu i-ai mai facut declaratii persoanei iubite,sau macar un mic cadou ? Duminica aceasta este momentul potrivit.


Balanta

Nimeni nu este perfect si nu trebuie sa pui la suflet reprosurile familiei, asculta si încearca sa facei ce poti tu mai bine.


Scorpion

Iti potolesti furia interioara cu foarte mare greutate pentru ca unii ti-au promis ca te vor ajuta si nu au facut-o. Însa asteapta o perioada de timp, mereu se va gasi o rezolvare.


Sagetator

Azi vei face cumparaturi pentru casa si vei colinda magazinele. Chiar daca este duminica,tot vei sta deloc la coada.


Capricorn

În relatie, esti cel care ia toate deciziile dar ai nevoie si de sprijinul persoanei de cuplu. Nu vei reusi sa obtii ace ajutor astazi,iar asta te va deranja.


Varsator

Nu te ascunde de probleme, nu pasa responsabilitatea si daca tot incerci sa o faci,nu apea la vicii


Pești

Exagerezi orice gest al persoanei iubite. Ai impresia ca nu este corecta si ca doar se joaca cu tine. Dar nu este adevarat,este doar imaginatia proprie.

176 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page