top of page

Horoscop 11 septembrie 2019

Berbec

Cei din zodia Berbec pot avea parte de o zi mai agitată, cu dureri de cap la propriu și stări letargice. Nativii se pot confrunta cu ușoare probleme de sănătate, nu grave, dar care, cu siguranță, îi vor scoate din ritm.


Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi vine cu reevaluări profesionale sau legate de niște planuri de viitor personale. Nativii simt nevoia unei schimbări în viață, iar astăzi vor vor avea afinitate pentru alegerea corectă.


Gemeni

Chiar dacă starea de proastă dispoziție se extinde și astăzi, cei născuți în zodia Gemeni pot reuși să finalizeze niște proiecte datorită ambiției de care dau dovadă.


Rac

Stările de neliniște și frământările financiare, profesionale vor fi marii inamici ai relației de cuplu, motiv pentru care cei născuți în zodia Rac fie evită dialogul cu persoana iubită, fie se abțin de la plângeri, critici și acuze.


Leu

Cei născuți în zodia Leu au tendința mai mult ca niciodată să dramatizeze și să se victimizeze, doar că această atitudine nu va prinde în fața celor dragi, în special în fața partenerului de viață care va sări la atac și nicidecum în apărarea lor.


Fecioară

Este o zi favorabilă călătoriilor scurte, deplasărilor, vizitelor și plimbărilor în natură alături de cei dragi. Cei născuți în zodia Fecioară vor reuși să se reechilibreze energetic dacă vor accepta provocarea propusă de tranzitele zilei.


Balanță

Dacă în prima parte a zilei cei din zodia Balanță vor avea parte de tensiuni și stări de disconfort la locul de muncă, începând cu a doua jumătate a zilei situația se va mai calma, însă nativii vor prefera să se retragă departe de tot și toate.


Scorpion

Cei din zodia Scorpion au tendința de a face excese astăzi, fie că este vorba de cheltuit peste măsură, fie că este vorba de un viciu sau o activitate pe care o duc la limită. Toate acestea nu vor avea impact pozitiv asupra lor, mai ales asupra imaginii pe care o afișează.


Sagetator

În urma unor conflicte sau pur și simplu în urma unor vorbe care le ajung astăzi la urechi, cei  din zodia Săgetător vor face schimbări radicale și alarmante în cercul de prieteni.


Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn care-și caută de muncă sau care au participat la interviuri de angajare, ziua de astăzi le este favorabilă. Pot primi răspunsuri, confirmări și vești excepționale.


Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi bună, încântătoare și plină de oportunități la locul de muncă. Nativii pot primi bonusuri, pot fi premiați, felicitați, dați ca exemplu și toate acestea vor contura și mai puternic imaginea profesională a nativilor.


Pești

Zona artistică și creativă este foarte bine aspectată astăzi, iar cei născuți în zodia Pești vor reuși să facă artă din tot ce spun și ating. Nativii pot rezolva, prin idei ingenioase, situații mai vechi care le-au dat bătăi de cap.

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page