top of page

Horoscop 7 septembrie 2019

Updated: Sep 7, 2019

Berbec

Aapar cateva conflicte cu cei din familie pentru ca nu reusiti sa ajungeti la un acord. Cel mai bine ar fi sa continui de unul singur ceea ce vrei sa faci.



Taur

Ai o atitudine de invidiat si de aceea ai mari sanse sa iesi in evidenta astazi . Vei fi laudat pentru activitatea ta de la locul de munca, poate vi se ofera si o marire...


Gemeni

Simti ca ai nevoie linistite,pentru a face ordine în ganduri, dar responsabilitatile te impiedica. Cel mai bun loc unde te vei linisti, este casa ta.


Rac

Astazi vei avea de inteplinit multe planuri. Ai multe oportunitati.Ar fi bine sa discuti cu partenerul de cuplu pentru a lua deciziile împreuna.


Leu

Problemele continua sa apara si nu le mai poti face fata. Nimeni nu te ajuta si trebuie sa te descurci singur.esti persoana perspicace si vei reusi sa iesi cu bine din incurcaturi


Fecioara

Se anuna o perioada linistita pentru tine. În schimb o sa ai de umblat pentru a rezolva ce tine de afaceri.


Balanta

În ultima perioada esti plin de surprize. Îti vei impresiona familia astazi, si vei primi multe laude. Si cum nu era inca de ajuns, partenerul de cuplu iti va face o surpriza placuta


Scorpion

Astazi toata lumea va roi în jurul tau. Talentul, atitudinea si optimistmul tau îi fascineaza.


Sagetator

O sa ai o zi plina pentru ca ai de facut o gramada de lucrurui. Trebuie sa fii rapid pentru ca partenerul te va astepta. Îti va pregati o surpriza!

Capricorn

Desi nu prea ai chef sa faci nimic, treburile nu se fac singure. Ar fi bine sa începi devreme pentru a termina repede, altfel, vei avea de îndurat.


Varsator

Esti plin energie si pus pe glume.Aceasta atitudine te va ajuta foarte mult.


Pesti

Lenea te-a acaparat si pe tine,insa trebuie sa o lasi deoparte pentru ca este posibil sa primesti sarcini noi.


228 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page